Continuing Professional Development

Atec Profile Systems BV biedt CPD’s aan om kennis te vergroten. Continuing Professional Development (CPD) is de term die wordt gebruikt om de leeractiviteiten te beschrijven die professionals ondernemen om hun vaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren. Het maakt het mogelijk om bewust en proactief te worden, in plaats van passief en reactief.
01 Vervormingen

In deze CPD beschrijven wij vervormingen binnen een constructie en het gebruik van velddilataties om willekeurige scheurvorming te voorkomen.

02 Krachten

In de volgende CPD gaan we in op welke processen krachten teweegbrengen in een constructie die tot vervorming (kunnen) leiden.

03 Macrodilataties

In deze CPD worden methodes besproken om verticale en laterale beweging te beperken en de toepassing van brandwerende dilataties.

04 Keuzecriteria

In deze CPD behandelen we de variabelen en overwegingen voor een correcte keuze voor een afwerking van uw macrodilatatie.

05 Projectlocaties

In deze CPD gaan we in op locaties met seismische activiteit en hoe deze het type dilatatieprofiel bepaalt.

06 Terminologie

Deze CPD bespreekt een aantal termen die in de komende video’s veel voorkomen zoals Finite Element Analysis.

07 Verkeer

In deze CPD gaan we op in op verkeersbelasting van de constructie en wat daar de gevolgen van zijn.

08 Plaatsing

Deze CPD bespreekt de plaatsing van dilataties op basis van uniformiteit van ontwerp in constructies.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cart